VixenStudio

Dedicarea ehipei noastre se vede in castigul tau lunar – diferenta este mereu in buzunarul tau inca din prima zi. VideoChatul este o industrie a frumosului, a comunicarii si nu in ultimul rand o industrie de foarte multe milioane de Euro. 

Ca orice alta afacere, suntem orientati catre profit – si ne platim toate modelele la zi cu procentul cel mai mare pe care il poti primi in Romania. De ce facem asta? Pentru ca stim ca doar impreuna putem cladi acest lucru. Iata 10 motive clare ce definesc VixenStudio – decizia iti apartine.

Ne poti urmari!

Planuri de vacanta pentru sfarsit de pandemie

E pandemie, toata lumea stie! Acest lucru nu le impiedica insa pe modelele noastre de la videochat Iasi sa isi faca planuri de vacanta pentru perioada in care vor putea calatori liber si fara restrictii! Legea ne cere sa fim responsabile si ne-a restrictionat deplasarile. Societatea la fel. Dar planurile de vacanta nu ni le poate lua nimeni. Fiind constiente ca si pandemia asta o sa treaca intr-o zi, fetele de la VixenStudio deja isi fac planuri de vacanta.

Este adevarat ca in interiorul studioului nostru sunt respectate absolut toate regulile de igiena, de la dezinfectant pe toate mesele si pana la purtatul mastii atunci cand este nevoie. Dar cu toate acestea noi speram sa treaca pandemia cat mai repede si sa putem calatori in voie in toate colturile lumii. Iar pana atunci, putem strange multi bani cu ajutorul carora sa ne putem face toate poftele atunci cand suntem plecate in vacanta. Nu mai e mult pana o sa vina din nou caldura, virusul asta ucigas o sa isi ia zborul si noi o sa putem circula liber si fara restrictii in toata lumea.

Este adevarat ca multe cunostinte ale noastre si-au pierdut deja locul de munca din vina pandemiei si nu s-au mai putut angaja in alta parte. Este adevarat ca multi dintre prietenii nostri sau membrii ai familiei noastre nu mai castiga atat de mult precum castigau in trecut. Dar asta nu ne impiedica pe noi sa facem mai multi bani si sa ii strangem pana la sfarsitul pandemiei si apoi sa ii chetuim in vacante. Asta inseamna sa fii model de videochat! Sa castigi multi bani, oriunde si oricand! Nu trebuie neaparat sa ii cheltui pe loc, poti sa ii strangi si sa ii cheltui mai tarziu dar important este ca tu sa ii ai chiar si in criza asta financiara cand multi nu mai au deloc.

Fetele de la VixenStudio si in general cam toate modelele de videochat Iasi sunt satule de stat in casa exercitandu-si meseria. Abia asteapta sa plece la munte sau la mare, sa viziteze locatii noi si tari uitate de lume definite de frumusetea lor unica. Unele isi fac planuri sa calatoreasca mai mult in tara, sa cunoasca mai bine plaiurile mioritice, in timp ce altele deja gandesc mai departe pana in Cuba sau Florida.

Toate sunt optimiste si stiu ca pandemia asta o sa treaca intr-un final si ele vor trece cu bine mai ales din punct de vedere financiar. Dar pana atunci, toate modelele noastre isi pregatesc bugete de cheltuit in vacante.

Cu banii castigati la VixenStudio poti sa incepi deja sa visezi la timpul pe care il ai de recuperat, timpul pe care l-ai pierdut din vina restrictiilor care sunt si la ora acuala. Ai atat de multe rude, prietene si cunostinte pe care trebuie sa le revezi. Atat de multe lucruri de vazut in locuri necunoscute.

Atat de multe magazine in care nu ai calcat niciodata. Esti satula de magazinele virtuale. Vino la VixenStudio, strange banii pe care ii castigi atat de usor si atat de repede si incepe sa iti faci si tu planuri de vacanta! Fii optimista si spera la ce e mai bine! La noi te angajezi imediat si mai ramane un singur pas pana la vacanta pe care o visezi de ani de zile. Hai la VixenStudio si scapa de monotonie!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ai intrebari?
Ai intrebari?
Ai intrebari?
Suntem online!